Helatukku Finland Oy

Kalustehelojen maahantuoja ja tukkukauppa. mm. kestävämmät helat, LED-nauharatkaisut, valaisimet, vetimet, peilit ja altaat keittiö- ja kylpytiloihin.

Suomen Helakeskus Oy

Suomen Helakeskus Oy on helojen maahantuontiin ja palveluihin erikoistunut yritys. Yrityksen helavalikoima koostuu kalusteteollisuuden helatarvikkeista.

KVS Oy

Valaistukseen sekä sähköön erikoistunut tukkuliike, joka suunnittelee ja toteuttaa yksilölliset ja aikaa kestävät valaistus-, sisustus- ja sähköratkaisut.

MP-Tietosovellukset Oy

Yksilölliset ohjelmistoratkaisut yrityksille ja verkkokaupoille. ERP-järjestelmämme pitää sisällään mm. myynnin ja tilausten käsittelyn, laskutuksen ja raportoinnin, käyttäjä- ja asiakas/hallinnoinnin, myyntireskontran ja varaston valvonnan.

 

Yritys

HtF Group

Keitä olemme

Konsernin ensimmäiset ajatustaimet istutettiin 2010-luvun alussa, jolloin syntyi ajatus Helatukku Finlandin Oy:n ostamisesta takaisin juurilleen Etelä-Pohjanmaalle ja suomalaiseen omistukseen. Matkan varrella mukaan on tullut uusia tytäryrityksiä ja pienestä konsernin taimesta on kasvanut kovasti eteenpäin menevä ja energinen yli 50 henkilön ammattitaitoinen yhteisö. Toimintamme perustana on neljä yhdessä määritettyä arvoamme: yhteisöllisyys, välittäminen, rohkeus ja luotettavuus.

 

Konserni haluaa olla yhdessä kumppaniensa kanssa kehittämässä suomalaista rakennus- ja kalustealaa ja turvaamassa sen tulevaisuutta. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille lisäarvoa ja kilpailuetua kotimarkkinoilla kymmenien vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, vahvalla kansainvälisellä hankintaosaamisella ja innovatiivisella otteella uuden kehittämiseen.

Tuotteet ja palvelut

Vahva tukkukauppa­osaaminen ja laaja tuotetarjonta

Tarjoamme innovatiiviset eväät rakennus-, sähkö-, valaistus- ja kalustealan yritysten kasvuun. Varastostamme löytyy yli 3000 eri tuotetta asiakkaitamme varten. Toiminnanohjausratkaisujemme, logistiikkaa helpottavien työkalujen ja erilaisten räätälöityjen suunnittelu- ja asennuspalveluiden avulla haluamme viedä alaa eteenpäin.

 

HTF Group haluaa olla yhdessä kumppaniensa kanssa auttamassa ja kehittämässä suomalaista yrittäjyyttä ja turvaamassa sen tulevaisuutta.

Arvot

Yhteisöllisyys

Välittäminen

Rohkeus

Luotettavuus

Toimialat

Hela­liiketoiminta

HELATUKKU FINLAND OY Helatukku on Seinäjoella toimiva, tuhansille asiakkaille rakennus- ja kalusteheloja toimittava tukkuliike. Asiakkaidemme

Lue lisää »

Valo- ja sähkö­liiketoiminta

KVS oy KVS Oy on konsultoiva ja opastava valaistukseen ja sähköön erikoistunut tukkuliike. KVS Oy

Lue lisää »

Digi­liiketoiminta

MP-tietosovellukset oy MP-Tietosovellukset Oy on suomalainen ohjelmistoalan yritys. Ytimessämme ovat toiminnanohjausjärjestelmät, niiden ja muiden liiketoiminnan

Lue lisää »

HtF Group numeroina

Vuoden kokemus
tukku- ja kalustealalta
0
eri tuoteartikkelia
ja palveluratkaisua
0
Osaavaa
ammattilaista
0
liikevaihto
2022
0 milj.
Kansainvälistä yhteistyökumppania
0
Tytäryritystä
0
Perustettu
0
Meille töihin

Omistautuneita ammattilaisia

Olemme osaavien ammattilaisten yhteisö, joka tuntee sekä rakennus- ja kalustealan että valaistus- ja sähköalan eri toimijat sekä digialan huippuosaajat. Päätoimipisteemme sijaitsee Seinäjoella, mutta toimimme myös suurimmissa kasvukeskuksissa ympäri Suomea.

Haluatko mukaan yhteisöömme ja oletko ottamassa seuraavia askelia urallasi?