Helatukku Finland Oy

Kalustehelojen maahantuoja ja tukkukauppa. mm. kestävämmät helat, LED-nauharatkaisut, valaisimet, vetimet, peilit ja altaat keittiö- ja kylpytiloihin.

Suomen Helakeskus Oy

Suomen Helakeskus Oy on helojen maahantuontiin ja palveluihin erikoistunut yritys. Yrityksen helavalikoima koostuu kalusteteollisuuden helatarvikkeista.

KVS Oy

Valaistukseen sekä sähköön erikoistunut tukkuliike, joka suunnittelee ja toteuttaa yksilölliset ja aikaa kestävät valaistus-, sisustus- ja sähköratkaisut.

MP-Tietosovellukset Oy

Yksilölliset ohjelmistoratkaisut yrityksille ja verkkokaupoille. ERP-järjestelmämme pitää sisällään mm. myynnin ja tilausten käsittelyn, laskutuksen ja raportoinnin, käyttäjä- ja asiakas/hallinnoinnin, myyntireskontran ja varaston valvonnan.

Toimialat

Digiliiketoiminta

Palveleva suomalainen ohjelmistoalan yritys

MP-Tietosovellukset Oy

MP-Tietosovellukset Oy on luotettavasti ja asiantuntevasti palveleva suomalainen ohjelmistoalan yritys.

Ydinosaamista ovat toiminnanohjausjärjestelmät (ERP), räätälöidyt ohjelmistoratkaisut rakennusliikkeiden, tukku- ja vähittäisliikkeiden tarpeisiin. Lisäksi yritys tarjoaa integraatiot toiminnanohjauksen ja tukitoimintojen välillä sekä suunnitteluohjelmistot (uudet sovellukset) kaupankäynnin tueksi.

MP-tietosovellukset ovat kehittäneet Duuler suunnittelutyökalun, joka toimii apuna kaikille keittiön rakentamiseen osallistuville, kuten suunnittelijoille, myyjille ja ostajille.