Helatukku Finland Oy

Kalustehelojen maahantuoja ja tukkukauppa. mm. kestävämmät helat, LED-nauharatkaisut, valaisimet, vetimet, peilit ja altaat keittiö- ja kylpytiloihin.

Suomen Helakeskus Oy

Suomen Helakeskus Oy on helojen maahantuontiin ja palveluihin erikoistunut yritys. Yrityksen helavalikoima koostuu kalusteteollisuuden helatarvikkeista.

KVS Oy

Valaistukseen sekä sähköön erikoistunut tukkuliike, joka suunnittelee ja toteuttaa yksilölliset ja aikaa kestävät valaistus-, sisustus- ja sähköratkaisut.

MP-Tietosovellukset Oy

Yksilölliset ohjelmistoratkaisut yrityksille ja verkkokaupoille. ERP-järjestelmämme pitää sisällään mm. myynnin ja tilausten käsittelyn, laskutuksen ja raportoinnin, käyttäjä- ja asiakas/hallinnoinnin, myyntireskontran ja varaston valvonnan.

Toimialat

Digiliiketoiminta

MP-tietosovellukset oy

MP-Tietosovellukset Oy on suomalainen ohjelmistoalan yritys. Ytimessämme ovat toiminnanohjausjärjestelmät, niiden ja muiden liiketoiminnan tukitoimintojen ohjelmistojen väliset integraatiot ja räätälöidyt ohjelmistoratkaisut PK-yritysten sekä tukku- ja vähittäisliikkeiden tarpeisiin.

 

TOIMINNANOHJAUS

 

Matilda ERP on toiminnanohjausjärjestelmä PK- ja tukkukaupan yritysten tarpeisiin. Matildan avulla myynnin ja materiaalitoimintojen hallinta on nopeaa ja helppoa. Ohjelmisto on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja se mukautuu niin pienempään kuin suurempaankin toimintaan. Matildan avulla yrityksen osto-, myynti- ja markkinointitoiminnot sekä niihin liittyvä kuljetustoiminta, taloushallinto ja varaston valvonta hoituvat vaivatta. Matilda-ohjelmisto soveltuu myös sähköiseen kaupankäyntiin. Matildan avulla voidaan kätevästi käsitellä tietoja, joita tarvitaan yrityksen toiminnan optimoimiseksi, kun tavoitteena on asiakastyytyväisyys ja taloudellinen menestys.

 

INTEGRAATIOT

 

Matilda ERP toiminnanohjauksen ja muiden järjestelmien väliset integraatiot tehostavat toimintaasi ja helpottavat arkeasi. Toiminnanohjausjärjestelmän integraatiot muihin järjestelmiin helpottavat tiedon hallintaa ja käsittelyä. Kun esimerkiksi tuote-, asiakas- ja toimittajatiedon hallinta on keskitetty toiminnanohjausjärjestelmään, integraatioiden avulla voidaan huolehtia, että tiedon päivittyminen muihin järjestelmiin onnistuu vaivattomasti ja luotettavasti.

 

SUUNNITTELUOHJELMISTOT

 

Suunnitteluohjelmistot avaavat uusia mahdollisuuksia kaupankäynnin tueksi.Ohjelmistokehitys lähtee asiakkaamme konkreettisesta tarpeesta helpottaa omien asiakkaidensa arkea. Visuaaliset, helppokäyttöiset ja taustajärjestelmiin integroituvat suunnitteluohjelmistot säästävät aikaa ja rahaa. Suunnitteluohjelmistomme hyödyntävät muun muassa 3D-mallinnoksia sekä joustavia tietokanta- ja rajapintaratkaisuja. Näillä monimutkaisten ja näyttävien tuotekonfiguraattoreiden toteutus on mahdollista. Suunnitteluohjelmistojamme hyödyntävät esimerkiksi keittiö- ja kiintokalustealan tukkuasiakkaamme.