Helatukku Finland Oy

Kalustehelojen maahantuoja ja tukkukauppa. mm. kestävämmät helat, LED-nauharatkaisut, valaisimet, vetimet, peilit ja altaat keittiö- ja kylpytiloihin.

Suomen Helakeskus Oy

Suomen Helakeskus Oy on helojen maahantuontiin ja palveluihin erikoistunut yritys. Yrityksen helavalikoima koostuu kalusteteollisuuden helatarvikkeista.

KVS Oy

Valaistukseen sekä sähköön erikoistunut tukkuliike, joka suunnittelee ja toteuttaa yksilölliset ja aikaa kestävät valaistus-, sisustus- ja sähköratkaisut.

MP-Tietosovellukset Oy

Yksilölliset ohjelmistoratkaisut yrityksille ja verkkokaupoille. ERP-järjestelmämme pitää sisällään mm. myynnin ja tilausten käsittelyn, laskutuksen ja raportoinnin, käyttäjä- ja asiakas/hallinnoinnin, myyntireskontran ja varaston valvonnan.

Toimialat

Helaliiketoiminta

HELATUKKU

Helatukku tuhansille asiakkaille helatuotteiden suomalainen luottotoimittaja. Tämä on ansiota vahvasta alan tuntemuksesta ja vuosikymmenien tuomasta rautaisesta ammattitaidosta.

Helatukun asiakkaita ovat mm. puusepät, rautakaupat ja sisustusliikkeet, keittiö- ja kiintokalustevalmistajat sekä esim. huonekaluteollisuus.

Vahvinta osa-aluetta yritykselle ovat vetimet, joita löytyy varastosta n. 500 mallin valikoima. Muita myyntituotteita ovat mm. laatikostot ja kiskot, sisustuslevyt, säilytysjärjestelmät, jätelajittelumekanismit sekä vahvana uutena tulokkaana MUATOA-valopeilit.

Esittelytiloissa Seinäjoella on kattavasti esillä laaja tuotevalikoimamme.

Peilit ovat saatavana myös täysin mittatilauksena MIRRORCUT- palvelusta. LEDCUT-palvelu on sen sijaan led-nauhojen mittatilauspalvelu, jossa voi suunnitella ja tilata kohteeseen soveltuvan valaistuksen määrämittaan katkaistuna, jopa aina profiiliin saakka asennettuna.

Helatukun edustuksessa ovat mm. seuraavat tuotemerkit:

Grass, Stala, IMA, Westag &Getalit Ag, Osram, Damixa, Norscan Roller ja Woodio

SUOMEN HELAKESKUS

Suomen Helakeskus on helojen maahantuontiin ja palveluihin erikoistunut tukkuyritys, joka on perustettu 1971. Yhtiöllä on vuosikymmenien tuoma osaaminen ja ammattitaito.

Suomen Helakeskuksella on valtakunnan laajin tuotevalikoima, joka koostuu keittiö- , kylpyhuone-, ja kalusteteollisuuden helatarvikkeista.  Myyntituotteita ovat mm. saranat, vetimet, sisustuslevyt, laatikostot ja kiskot, kaluste- ja liukuovet, peilit sekä keittiö-, ja kylpyhuonealtaat.

Varastoivan tukkukaupan ansiosta asiakkaat saavat tuotteet kokonaisedullisesti laajasta valikoimasta. Suomen Helakeskus on tunnettu tilausten nopeista toimituksista.

Keskittämällä kokonaisedullisuuteen

Helahankintojen keskittäminen Suomen Helakeskukselle säästää yritykseltä aikaa, vaivaa ja kustannuksia.

Suomen laajin valikoima

Suomen Helakeskuksesta löydät Suomen laajimman tuotevalikoiman. Valikoimassamme on useita ainutlaatuisia tuotteita, joita et löydä muilta toimittajilta. Laajan tuotevalikoiman mahdollistavat hyvät ja luotettavat yhteistyökumppanit. Helakeskuksen kautta asiakkailla on parhaat mahdollisuudet hankkia erinomaisia tuotteita.

Helakeskus etsii maailmalta jatkuvasti uusimpia trendejä ja suunnittelee omia tuotteita skandinaaviseen makuun soveltuvaksi. Tuotteiden design, korkea laatu ja tarkoituksenmukaisuus on vaatimustason kärjessä. Huomioon otetaan aina myös ekologinen näkökulma.

Asiakkaitamme ovat puusepät, rakennusalan yritykset, arkkitehdit ja erityisesti keittiö-, kylpyhuone- ja erikoiskalustevalmistajat sekä huonekaluteollisuuden yritykset.

Edustuksessa meillä ovat mm. seuraavat tuotemerkit:

Grass, Franke, Salice, Element System, Domus Line, Camar, Aluco Original, Resopal, Muatoa valopeilit, Osram Ledcut

Moved by Grass

Grass -brändi edustaa huippulaatuista, innovatiivista kehitystä, teknistä tarkkuutta ja esimerkillistä ympäristösuojelun huomioonottamista. Grass on kuulunut jo yli 60 vuotta maailman johtavien liuku-ja saranajärjestelmien kehittäjien joukkoon. Kansainväliset premium-brändit luottavat Grassiin ja valmistavat mm. keittiö- ja kylpyhuonekalusteita Grass-kalusteiden avulla.

avulla.