Helatukku Finland Oy

Kalustehelojen maahantuoja ja tukkukauppa. mm. kestävämmät helat, LED-nauharatkaisut, valaisimet, vetimet, peilit ja altaat keittiö- ja kylpytiloihin.

Suomen Helakeskus Oy

Suomen Helakeskus Oy on helojen maahantuontiin ja palveluihin erikoistunut yritys. Yrityksen helavalikoima koostuu kalusteteollisuuden helatarvikkeista.

KVS Oy

Valaistukseen sekä sähköön erikoistunut tukkuliike, joka suunnittelee ja toteuttaa yksilölliset ja aikaa kestävät valaistus-, sisustus- ja sähköratkaisut.

MP-Tietosovellukset Oy

Yksilölliset ohjelmistoratkaisut yrityksille ja verkkokaupoille. ERP-järjestelmämme pitää sisällään mm. myynnin ja tilausten käsittelyn, laskutuksen ja raportoinnin, käyttäjä- ja asiakas/hallinnoinnin, myyntireskontran ja varaston valvonnan.

Toimialat

Valo- ja sähköliiketoiminta

KVS oy

KVS Oy on konsultoiva ja opastava valaistukseen ja sähköön erikoistunut tukkuliike. KVS Oy on Casambi valaistusohjausjärjestelmän sekä Zumtobel konsernin valaistustuotteiden- ja komponenttien virallinen jakelija Suomessa. KVS Oy suunnittelee ja toteuttaa terveellisiä ja muuntojoustavia valaistusratkaisuja.

 

KVS Oy toimii valaistussuunnittelussa haastavien projektien parissa, edustaen mm. museo- ja näyttelytiloihin soveltuvia Corporate Friendsin miniatyyyrivalaisimia Suomen lisäksi myös Norjassa, Ruotsissa ja Virossa.

 

Kun maailma on yhä enemmän yhteydessä toisiinsa, tehokkaiden ja luotettavien valaistuksen ohjausjärjestelmien tarve korostuu. Casambi on tämän tekniikan eturintamassa ja tarjoaa Bluetooth-pohjaisen järjestelmän, joka on helppo käyttää ja asentaa.


Tulevaisuus on valoisampi Casambilla!


Casambi erottuu muista valaistuksenohjausjärjestelmistä joustavuudellaan ja skaalautuvuudellaan. Järjestelmää voidaan käyttää monenlaisissa kohteissa, pienistä asuinkiinteistöistä suuriin kaupallisiin hankkeisiin. Ja koska Casambi käyttää Bluetoothia, se on yhteensopiva monenlaisten laitteiden kanssa, joten uusia valaisimia tai ohjaimia on helppo lisätä järjestelmään aina tarpeen tullen.


Casambi innovoi jatkuvast ja klsiää järjestelmäänsä uusia ominaisuuksia ja toimintoja. Tämä tarkoittaa, että järjestelmä vain paranee ajan  myötä, joten se on täydellinen valinta niille jotka etsivät pitkäaikaista valaistusratkaisua!