Helatukku Finland Oy

Kalustehelojen maahantuoja ja tukkukauppa. mm. kestävämmät helat, LED-nauharatkaisut, valaisimet, vetimet, peilit ja altaat keittiö- ja kylpytiloihin.

Suomen Helakeskus Oy

Suomen Helakeskus Oy on helojen maahantuontiin ja palveluihin erikoistunut yritys. Yrityksen helavalikoima koostuu kalusteteollisuuden helatarvikkeista.

KVS Oy

Valaistukseen sekä sähköön erikoistunut tukkuliike, joka suunnittelee ja toteuttaa yksilölliset ja aikaa kestävät valaistus-, sisustus- ja sähköratkaisut.

MP-Tietosovellukset Oy

Yksilölliset ohjelmistoratkaisut yrityksille ja verkkokaupoille. ERP-järjestelmämme pitää sisällään mm. myynnin ja tilausten käsittelyn, laskutuksen ja raportoinnin, käyttäjä- ja asiakas/hallinnoinnin, myyntireskontran ja varaston valvonnan.

Toimialat

Valo- ja sähköliiketoiminta

Opastava ja konsultoiva tukkuliike

KVS Oy

KVS Oy on konsultoiva ja opastava valaistukseen ja sähköön erikoistunut tukkuliike. KVS Oy on Casambi valaistusohjausjärjestelmän sekä Zumtobel konsernin valaistustuotteiden- ja komponenttien virallinen jakelija Suomessa. KVS Oy suunnittelee ja toteuttaa terveellisiä ja muuntojoustavia valaistusratkaisuja.

KVS Oy toimii valaistussuunnittelussa haastavien projektien parissa, edustaen mm. museo- ja näyttelytiloihin soveltuvia Corporate Friendsin miniatyyyrivalaisimia Suomen lisäksi myös Norjassa, Ruotsissa ja Virossa.

KVS Oy on toteuttanut useita isoja valaistussuunnittelu- ja urakointiprojekteja. Referensseinä on mm. Porvoon tuomiokirkon ja ravintola Esplanadin Kappelin valaistusuudistus, sekä mm. useampien liikuntahallien kuten Propadel Seinäjoen sähköurakointi

Casambi
-Langaton älykäs tekniikka, ilmainen sovellus

Toisin kuin perinteinen langallinen valaistuksen ohjaus, Casambin langattomalla tekniikalla voi säästää lukuisia työtunteja, kilometrejä kaapelin vetämistä ja lisäksi välttää poraamista seiniin ja betoniin. Casambin avulla on mahdollisuus muuttaa helposti tilojen valaistusta ja valaisimien sijoittelua myös tulevaisuudessa. Silti voi käyttää omia suosikkikalusteitaan aivan kuten tavallisesti. Casambi sovellus on ilmainen ja skaalautuvuus on ainutlaatuinen.

Casambilla voit esimerkiksi säätää värilämpötiloja, ajastaa ja himmentää yksittäisiä valaisimia, ryhmitellä valaisimia ja ohjata niitä ryhmäkohtaisesti. Casambin yksi tärkeimpiä ominaisuuksia on sen avoimuus, jolloin Casambi pystyy tukemaan kaikkia valaistusratkaisuja.

Valaistuksen ohjaus käy helposti Casambi- sovelluksella, joka on ilmainen ja toimii iOS- ja Android -älylaitteissa. (Älypuhelimet, tabletit, älykellot). Sovelluksen lisäksi voidaan asentaa langattomat ja patterittomat kytkimet valaistuksen ohjausta varten. Kytkimilläkin voi ohjata yksittäistä valaisinta, tai isompaa valaisin ryhmää.

Casambi soveltuu erinomaisesti niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin. On kohde sitten toimisto-, julkinen tila tai asuintila, järjestelmä joustaa jokaiseen tarpeeseen. Uudiskohteisiin Casambi usein valikoituu kustannustehokkuuden, muuntojoustavuuden ja helppokäyttöisyyden takia. Saneerauskohteisiin puolestaan helpon asennuksen, kustannustehokkuuden sekä helpon sijoittelun johdosta.