Helatukku Finland Oy

Kalustehelojen maahantuoja ja tukkukauppa. mm. kestävämmät helat, LED-nauharatkaisut, valaisimet, vetimet, peilit ja altaat keittiö- ja kylpytiloihin.

Suomen Helakeskus Oy

Suomen Helakeskus Oy on helojen maahantuontiin ja palveluihin erikoistunut yritys. Yrityksen helavalikoima koostuu kalusteteollisuuden helatarvikkeista.

KVS Oy

Valaistukseen sekä sähköön erikoistunut tukkuliike, joka suunnittelee ja toteuttaa yksilölliset ja aikaa kestävät valaistus-, sisustus- ja sähköratkaisut.

MP-Tietosovellukset Oy

Yksilölliset ohjelmistoratkaisut yrityksille ja verkkokaupoille. ERP-järjestelmämme pitää sisällään mm. myynnin ja tilausten käsittelyn, laskutuksen ja raportoinnin, käyttäjä- ja asiakas/hallinnoinnin, myyntireskontran ja varaston valvonnan.

 

Yhteys

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

HtF Group Oy
Yrittäjäntie 6
60100 Seinäjoki
info@htfgroup.fi
0400 875 226

Meille töihin

Rekrytointi

Työyhteisömme jäsenet ovat HtF Groupin tärkein voimavara – motivoitunut ja hyvinvoiva työtiimimme kehittää aktiivisesti konsernia eteenpäin. Uskomme, että yhteisömme toimii parhaiten silloin, kun jokainen työntekijämme kokee arvomme omikseen.

 

Konserni tarjoaa työntekijöilleen viihtyisän ja kannustavan työilmapiirin sekä ajanmukaiset työskentelytilat laitteineen. Meille on tärkeää työyhteisömme jäsenten viihtyvyys ja osana sitä haluamme kannustaa sekä yksilöä että koko tiimiä edelleen kehittämään osaamistaan.

 

Hae voittajatiimiin! Kerro itsestäsi ja jätä hakemus.

  • Max. tiedoston koko: 1 GB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ari Pölkky

Johtaja/partner
Konsernin toimitusjohtaja

Mika Sumuvuori

Johtaja/partner
Talous ja kehitys

Jani Uura

Johtaja/partner
Hankinta ja logistiikka

Pasi Kallio

Johtaja/partner
Liiketoimintajohtaja, helaliiketoiminnot