Helatukku Finland Oy

Kalustehelojen maahantuoja ja tukkukauppa. mm. kestävämmät helat, LED-nauharatkaisut, valaisimet, vetimet, peilit ja altaat keittiö- ja kylpytiloihin.

Suomen Helakeskus Oy

Suomen Helakeskus Oy on helojen maahantuontiin ja palveluihin erikoistunut yritys. Yrityksen helavalikoima koostuu kalusteteollisuuden helatarvikkeista.

KVS Oy

Valaistukseen sekä sähköön erikoistunut tukkuliike, joka suunnittelee ja toteuttaa yksilölliset ja aikaa kestävät valaistus-, sisustus- ja sähköratkaisut.

MP-Tietosovellukset Oy

Yksilölliset ohjelmistoratkaisut yrityksille ja verkkokaupoille. ERP-järjestelmämme pitää sisällään mm. myynnin ja tilausten käsittelyn, laskutuksen ja raportoinnin, käyttäjä- ja asiakas/hallinnoinnin, myyntireskontran ja varaston valvonnan.

Uutiset

Onnistunut peilihankinta syntyy räätälöitävyydestä

Peilin tulee olla kohteeseen sopiva

Kohteen erityispiirteet asettavat vaatimuksia niin peilin koon, tyylin kuin valaistusominaisuuksienkin osalta. Peilien hankinnan huomattavasti miellyttävämmäksi tekee se, että tuotteet ovat mahdollisimman pitkälle räätälöitävissä.

 

Helatukku valmistaa peilejä asiakkaidensa toiveet ja kohteen erityispiirteet huomioiden. Peilejä on saatavana aina perusmalleista kattavasti varusteltuihin ratkaisuihin asti. Kohteen vaatimukset ja peilien käyttötarkoitus otetaan alusta alkaen huomioon suunnitelmaa laadittaessa. Esimerkiksi suihkuhuoneeseen hankittavassa peilissä olisi hyvä olla höyrynpoisto-ominaisuus. Tällöin peilin taakse on asennettuna lämpöä tuottava höyrynpoistomatto, joka estää suihkussa käymisen aikana tapahtuvan peilin huurtumisen.

 

Peilejä käytetään erityyppisissä tiloissa ja hyvin erilaisiin tarkoituksiin. Helatukun Mirrorcut-palvelun kautta mittatilauksena valmistettavat peilit mahdollistavat hyvinkin luovan tilasuunnittelun, sillä ne voidaan räätälöidä niin koon, kehysosien värin kuin peilissä käytettävän LED-valonauhankin osalta. Peilin kehyksiä on saatavana useilla värivaihtoehdoilla, ja kehyksiä voidaan tarvittaessa myös maalata asiakkaan toivomalla värillä.

Suuri ja näyttävä Delux-peili on suunniteltu tilaan juuri sopivaksi. Peiliin on lisätty himmenninkytkin valon voimakkuuden säätämistä varten.
Kuva: Aalto Photography

Valaistusratkaisujen moninaisuus

Valaistuksella on merkittävä rooli tilan tunnelman luomisessa ja valaistus onkin olennainen osa Helatukun peilituotteiden varustusta. Helatukku käyttää peileissään laadukasta ja energiaa säästävää Osramin LED-valotekniikkaa, joka mahdollistaa erittäin ekologiset ja monipuoliset valaistusmahdollisuudet.

Valon määrän tarve vaihtelee tilan käyttötarkoituksen mukaan. Peilin käyttötarkoitus on hyvä tiedostaa jo suunnitteluvaiheessa. Kirkas valaistus on tarpeellinen esimerkiksi meikattaessa. Jos valo nähdään keinona luoda tunnelmaa, voi lempeämpikin valaistus olla riittävä.

Tulisiko peilin valaistuksen värilämpötilan olla lämmin vai kylmä? Mihin suuntaan haluaisit valon suuntautuvan? Valo voidaan heijastaa peilistä suoraan eteenpäin tai vaikkapa sivusuuntaisesti, jolloin LED-valonauha on asennettuna peilin kehyksen ulkoreunoihin. Erilaisia valon suuntia voidaan halutessasi myös yhdistellä. Kerro toiveistasi Helatukun myyntitiimille!

Valopeili Frost-S heijastaa valoa epäsuorasti peilin ympärille.
Kuva: Helatukku

Turvallisuudesta ja laadusta ei tule tinkiä

Turvallisuusasioissa tulee pelata varman päälle. Kaikki Helatukun peilit soveltuvat märkiin tiloihin. Helatukku on halunnut varmistaa peiliensä turvallisuuden myös nk. erillisen lukituskappaleen avulla. Tämä tarkoittaa sitä, että peilin saa irrotettua paikoiltaan ainoastaan tuotteen mukana toimitettavan erityisavaimen avulla. Peili on painava ja sähköverkkoon yhteydessä oleva tuote. Tämän vuoksi on hyvä, että sitä ei pääse nostamaan harkitsemattomasti paikoiltaan esimerkiksi siivouksen tai remontin yhteydessä.

Helatukun peilit käyvät läpi perinpohjaisen testauksen. Ensin niille tehdään visuaalinen laatutestaus, jolla poissuljetaan mahdolliset hiontavirheet ja kolhut. LED-valonauhan asennuksen jälkeen tuotteille tehdään toiminnallinen testaus. Peilin taakse lisätään lopuksi vielä eränumero sekä tieto valmistajasta.

Pyöreät Halo-peilit on kiinnitetty turvallisesti seinään lukituskappaleiden avulla.
Kuva: Kauneusstudio For You

Helatukun peilit

• voidaan räätälöidä kohteeseen sopiviksi

• sisältävät korkealaatuista Osramin LED-valonauhatekniikkaa

• ovat helposti asennettavia ja turvallisia käyttää

• käyvät läpi huolellisen testauksen

• tehdään kotimaisena työnä Seinäjoella.

  • Voidaan räätälöidä kohteeseen sopiviksi.
  • Sisältävät korkealaatuista Osramin LED-valonauhatekniikkaa.
  • Ovat helposti asennettavia ja turvallisia käyttää.
  • Käyvät läpi huolellisen testauksen.
  • Tehdään kotimaisena työnä Seinäjoella.

Kerro meille peileihin liittyvistä toiveistasi, niin kerromme sinulle eri ratkaisumahdollisuuksista. Ota meihin yhteyttä!