Helatukku Finland Oy

Kalustehelojen maahantuoja ja tukkukauppa. mm. kestävämmät helat, LED-nauharatkaisut, valaisimet, vetimet, peilit ja altaat keittiö- ja kylpytiloihin.

Suomen Helakeskus Oy

Suomen Helakeskus Oy on helojen maahantuontiin ja palveluihin erikoistunut yritys. Yrityksen helavalikoima koostuu kalusteteollisuuden helatarvikkeista.

KVS Oy

Valaistukseen sekä sähköön erikoistunut tukkuliike, joka suunnittelee ja toteuttaa yksilölliset ja aikaa kestävät valaistus-, sisustus- ja sähköratkaisut.

MP-Tietosovellukset Oy

Yksilölliset ohjelmistoratkaisut yrityksille ja verkkokaupoille. ERP-järjestelmämme pitää sisällään mm. myynnin ja tilausten käsittelyn, laskutuksen ja raportoinnin, käyttäjä- ja asiakas/hallinnoinnin, myyntireskontran ja varaston valvonnan.

Uutiset

HtF Group Oy osti Suomen Helakeskus Oy:n

Tavoite helaliiketoiminnan suurimmaksi Suomessa

Seinäjoella toimiva HtF Group Oy on solminut 18.2.2021 sopimuksen sijoitusyhtiö Panostajan kanssa Suomen Helakeskus Oy:n koko osakekannan siirtymisestä HtF Groupin omistukseen.

Suomen Helakeskus Oy:stä tulee kaupan yhteydessä HtF Groupin itsenäinen tytäryhtiö. Yhtiön henkilöstö jatkaa Helakeskuksessa vanhoina työntekijöinä.

”Olemme omistaneet Suomen Helakeskuksen vuodesta 2007. Nyt on oikea aika luopua omistuksestamme ja siivittää yhtiö uuden omistajan myötä seuraavaan vaiheeseen”, Panostajan toimitusjohtaja Tapio Tommila sanoo.

Helakeskuksen toimitusjohtajaksi siirtyy HtF Groupin johtaja Ari Pölkky. Hän on tähän asti toiminut HtF Groupin tytäryhtiön Helatukku Finland Oy:n toimitusjohtajana. Helatukun toimitusjohtajana aloittaa HtF- Groupin kehitysjohtaja Mika Sumuvuori.

Kohti alan markkinajohtajuutta

Helakeskus saa HtF-konsernista aktiivisen, toimintaan panostavan omistajan ja erittäin kokeneen johdon tuen. Tavoitteena on tuoda Helakeskukseen entistäkin syvempää ammattitaitoa ja myyntiorientoitunutta johtamiskulttuuria.

Kilpailutilanne on markkinoilla tiukka, ja kauppa tuo kilpailukykyä koko konserniin. Toimialalla on kansainvälisesti tunnistettuja brändejä, jotka hallitsevat markkinoita. HtF-konsernille alansa tunnetuimpaan kärkeen kuuluvan Helakeskuksen osto merkitsee pitkää strategista edistysaskelta.

”Helakeskuksen kansainvälinen hankintaosaaminen ja logistinen luotettavuus ovat huipputasoa. Helakeskus tuo HtF-konserniin alan parhaat päämiehet ja lojaalit, pitkäaikaiset asiakkaat. Tällä järjestelyllä konsernissa on kaikki ne brändit ja tuoteryhmät, joilla voi tavoitella Suomen markkinajohtajuutta.” Ari Pölkky toteaa.

HtF-konsernin tytäryhtiöitä ovat 18.2.2021 alkaen

Suomen Helakeskus Oy: kalustehelojen ja -tarvikkeiden tukkuliiketoiminta

Helatukku Finland Oy: hela- ja kiintokalustealan tukkuliiketoiminta

KVS Oy: valaistus- ja sähkösuunnittelu, asennukset sekä tukkuliiketoiminta. Suomen virallinen Casambi-ekosysteemin tuotteiden jakelija

MP-Tietosovellukset Oy: ERP-järjestelmät ja räätälöidyt ohjelmistoratkaisut tukku- ja tuontialan yrityksille.

Syntyneen HtF-konsernin liikevaihto on reilusti yli 18 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä on 58.

Linkki kuviin https://we.tl/t-Y5J1YaRci9

                         Linkki vanhenee 24.2.2021

Henkilökuvissa yhteiskuvassa esiintyy HtF Group Oy:n johto, vasemmalta oikealle: hankinnasta ja logistiikasta vastaava Jani Uura, talous- ja kehitysjohtaja Mika Sumuvuori sekä myynti- ja HR-vastuussa oleva Ari Pölkky. Lisäksi jokaisesta on erikseen oma henkilökuvansa.

Suomen Helakeskus on vuonna 1971 perustettu helojen maahantuontiin ja palveluihin erikoistunut yritys, erityisesti kalusteteollisuuden tarpeisiin. Yhtiöillä on toimipaikka Seinäjoella. Yhtiö tekee tiivistä yhteistyötä alan johtavien valmistajien kanssa. Vuonna 2020 yhtiön liikevaihto oli 7,6 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä oli 18. https://www.helakeskus.fi/

HTF Group-konsernin juuret ovat vuodelta 1982. HTF Group ja sen omistamat tytäryhtiöt Helatukku Finland Oy sekä valaistukseen ja sähköön erikoistunut KVS Oy palvelevat erityisesti keittiö- ja kiintokalustevalmistajia, puuseppiä, rakennusteollisuutta, rakentajia, sähköasentajia sekä rauta- ja sähköliikkeitä. Konserniin vuonna 2019 mukaan tullut MP Tietosovellukset Oy tarjoaa ERP-järjestelmäratkaisuja tukku- ja vähittäiskaupan tarpeisiin. Vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli lähes 11 miljoona euroa. Henkilöstön määrä oli 40.

www.htfgroup.fi

Ystävällisin terveisin

HTF GROUP OY


Ari Pölkky

johtaja

+358 40 087 5226

ari.polkky@htfgroup.fi

Yrittäjäntie 6
60100 Seinäjoki