Helatukku Finland Oy

Kalustehelojen maahantuoja ja tukkukauppa. mm. kestävämmät helat, LED-nauharatkaisut, valaisimet, vetimet, peilit ja altaat keittiö- ja kylpytiloihin.

Suomen Helakeskus Oy

Suomen Helakeskus Oy on helojen maahantuontiin ja palveluihin erikoistunut yritys. Yrityksen helavalikoima koostuu kalusteteollisuuden helatarvikkeista.

KVS Oy

Valaistukseen sekä sähköön erikoistunut tukkuliike, joka suunnittelee ja toteuttaa yksilölliset ja aikaa kestävät valaistus-, sisustus- ja sähköratkaisut.

MP-Tietosovellukset Oy

Yksilölliset ohjelmistoratkaisut yrityksille ja verkkokaupoille. ERP-järjestelmämme pitää sisällään mm. myynnin ja tilausten käsittelyn, laskutuksen ja raportoinnin, käyttäjä- ja asiakas/hallinnoinnin, myyntireskontran ja varaston valvonnan.

Uutiset

HTF Group läsnä myös Turussa

Digitalisoituvassa maailmassa kasvokkain tapahtuvalle asiakaspalvelulle on edelleen paikkansa. Siksi kotimaista kaluste- ja rakennusteollisuutta palvelevalla HTF Groupilla on Turussa oma showroominsa.


Mitä ihmettä?

Tämä oli seinäjokelaisen Ari Pölkyn ammattilaisverkoston ensireaktio, kun hän kertoi perustavansa johtamalleen konsernille showroomin Turun keskustaan. Jo helmikuiset avajaiset kuitenkin osoittivat, että kohtaamisille tuotteiden äärellä on tilausta: paikalle löysi yli 100 henkeä yli 50 yrityksestä.

”Showroomin ansiosta näymme Turussa paremmin. Samalla asiakkaamme, jotka haluavat tehdä tuotteillamme bisnestä, pääsevät katsomaan ja hypistelemään tuotteitamme. Boosti tähän tuli maailmalla kierrellessä. Monissa isoissa kaupungeissa on alan toimijoiden kalustamia tiloja”, Pölkky summaa.

HTF Group on eteläpohjalainen rakennus- ja kalusteteollisuuden tarpeiden ympärille rakennettu konserni. Liiketoiminnan ytimessä ovat kalustehelojen ja -tarvikkeiden sekä valaistus- ja sähkötarvikkeiden tukkuliiketoiminta sekä näitä tukevat palvelu- ja digikonseptit.

”Meille tärkeintä on se, että suomalainen kalusteteollisuus voi hyvin ja pärjää kilpailussa ulkomaisia toimijoita vastaan”, Pölkky sanoo.

Konsernijohtaja Ari Pölkyn mukaan HTF Group aikoo vahvistaa läsnäoloaan etelän kasvukeskuksissa. Turun showroom on osa tätä strategiaa.

Kaikki palvelut saman katon alta

Pölkky kuvaa HTF Groupia täyden palvelun taloksi. Suomen Helakeskuksen ja Helatukku Finlandin varastoista asiakkaalle avautuu yli 7000 helatuotteen ja -tarvikkeen valikoima nopeilla toimituksilla.

Valaistustietoutta konserniin tuo KVS Oy, joka on konsultoiva ja opastava, valaistukseen ja sähköön erikoistunut tukkuliike. Se on myös älykkään ja langattoman Casambi-valaistuksenohjausjärjestelmän ainoa jälleenmyyjä Suomessa.

”Omana tuotantona meillä on Seinäjoella Muatoa-brändin valopeilit sekä Osramin Ledcut-valaisimet, jotka voi tilata määrämittaisina suoraan kohteeseen, jolloin sähköasentajaa ei tarvita erikseen”, Pölkky kertoo.

Konsernin neljäs yritys MP-Tietosovellukset Oy tuottaa toiminnanohjausjärjestelmiä sekä räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja tukku- ja tuontialan yrityksille.

Pölkyn mukaan MP tehostaa konsernin yritysten omia verkkopalveluja ja tuottaa työarkea helpottavia sovelluksia alan yritysten tarpeisiin. Tästä tuorein esimerkki on Duuler-sovellus, jolla ammattilainen voi suunnitella keittiön nopeasti ja tilata tarvitsemansa tuotteet kotimaisilta kalustealan toimijoilta.

”Luomme asiakkaillemme työkaluja, joilla he pystyvät tekemään omaa työtään paremmin, on se sitten suunnittelua, myyntityötä tai mitä tahansa.”

Yksilöllistä asiakaspalvelua vaalien

Tällä hetkellä HTF Groupin yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 23 miljoonaa euroa, ja työntekijöitä on 76. Pölkyn mukaan tavoitteena on vahvistaa konsernin läsnäoloa entisestään Etelä-Suomen suurissa kaupungeissa ja kasvaa Suomen suurimmaksi helatoimijaksi.

Samalla vaalitaan sitä, että asiakkaalla on aina tiedossa henkilö, jolle hän voi soittaa. Pölkyn mukaan helaliiketoimintojen tuoreessa asiakaskyselyssä arvostettiin nimenomaan henkilökunnan ystävällisyyttä, ammattitaitoa sekä taitoa hoitaa ongelma- ja muutostilanteet. Myös tuotteiden laatu sai kiitosta.

”Lisäksi toimitusten nopeus on kilpailuvalttimme. Kun asiakas tilaa Seinäjoen varastoltamme jotain, tuote on hänellä kahden päivän sisällä.”

HTF Groupin showroom on kivijalkaliike Käsityöläiskadulla Turun keskustassa, jossa asiakkaat voivat tutustua tuotteisiin. Asiakastapaamisista kannattaa sopia etukäteen yritysten edustajien kanssa.
HTF Groupin Turun showroomin avajaisten suosio osoitti, miten kasvokkaisia tapaamisia pidetään edelleen arvossaan. Paikalle saapui yli 100 ihmistä yli 50 eri yrityksestä

Toivotko asiakastapaamista HTF Groupin Turun showroomissa Käsityöläiskadulla? Ota yhteyttä!

Helatukku / Mika Hautaniemi: 044 039 4114, mika.hautaniemi@helatukku.com

Helakeskus / Turo Vainioniemi: 050 4071 688, turo.vainioniemi@helakeskus.fi

KVS / Jussi Vainio: 044 243 4246, jussi.vainio@kvsoy.fi

MP / Elina Tiainen: 040 7319 278, elina.tiainen@mp-tietosovellukset.fi