Helatukku Finland Oy

Kalustehelojen maahantuoja ja tukkukauppa. mm. kestävämmät helat, LED-nauharatkaisut, valaisimet, vetimet, peilit ja altaat keittiö- ja kylpytiloihin.

Suomen Helakeskus Oy

Suomen Helakeskus Oy on helojen maahantuontiin ja palveluihin erikoistunut yritys. Yrityksen helavalikoima koostuu kalusteteollisuuden helatarvikkeista.

KVS Oy

Valaistukseen sekä sähköön erikoistunut tukkuliike, joka suunnittelee ja toteuttaa yksilölliset ja aikaa kestävät valaistus-, sisustus- ja sähköratkaisut.

MP-Tietosovellukset Oy

Yksilölliset ohjelmistoratkaisut yrityksille ja verkkokaupoille. ERP-järjestelmämme pitää sisällään mm. myynnin ja tilausten käsittelyn, laskutuksen ja raportoinnin, käyttäjä- ja asiakas/hallinnoinnin, myyntireskontran ja varaston valvonnan.

 

HelaLine: Kutsu pikkujouluihin

Tervetuloa HTF Groupin pikkujouluihin perjantaina 1.12.2023. Pikkujouluja vietetään Seinäjoella HTF Groupin tuotannon tiloissa osoitteessa Väinölänkatu 12 klo 19:00 eteen päin.


Teemana on ”julkkisristeily” eli voit pukeutua keneksi tahansa julkisuuden henkilöksi tai faniksi tai ihan vain risteilyvieraaksi, joka on vahingossa varannut liput teemaristeilylle.


Tarjolla on kevyt iltabuffet ja juomaa, mutta mukaan saa tuoda myös omia eväitä. Musiikki soi koko illan ja paikalla pääsee myös laulamaan laivan karaokeen.


Ilmoittauduthan tästä linkistä » mukaan.


Tänä vuonna pikkujoulut ovat ainoastaan yrityksen omalle väelle.

Pikkujoulusiivoustalkoot ovat sunnuntaina 3.12.2023, tervetuloa myös sinne mukaan!